RESTAURANT LIA'S

RESTAURANT LIA'S Steaks - Burgers - Ribs - Pasta's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 965 beoordelingen
26 mrt 2021 om 1:16 Heerlijke burgers en de schnitzel met champignonroomsaus was ook lekker krokant. Alleen de kipnuggets waren niet bijzonder, zacht en weinig smaak. De friet en aardappeltjes waren weer uitstekend en alles was nog heel warm.
19 mrt 2021 om 20:07 Heerlijke burger
18 mrt 2021 om 20:12 Ik heb de vegan burger besteld. Net zoals de naam, was de burger ook simpel maar erg lekker!
14 mrt 2021 om 21:13 Het eten was ontzettend vet, het droop er gewoonweg af. Ik bestel hier niet weer.
26 feb 2021 om 21:00 Zo goed dat ik het niet kon laten om een beoordeling te schrijven. Echt heerlijk. De beste hamburgers in de regio vind ik. Tot volgende keer. Bedankt.
24 feb 2021 om 23:58 Super
13 feb 2021 om 11:56 Geen
11 feb 2021 om 20:57 Geweldig smaakvolle burgers weer. En ook de champions waren heerlijk. Beetje royaal met zout maar dat mocht de pret niet drukken. Aanrader. Bezorger was er eerder dan de schatting aangaf.
9 feb 2021 om 20:22 Patat veels te zout frikandellen net rubber en de salade was erg zuur we hadden er meer van verwacht
2 feb 2021 om 20:32 Lekker gegeten, goede porties, bezorging op afgesproken tijdstip en het was nog helemaal warm!